À la carte dineren in Kaatsheuvel

Wilt u een avond onbezorgd genieten? Kom dan à la carte dineren bij Grill-ig Kaatsheuvel of Grill-ig Tilburg Tapas en à la carte! Ons keukenpersoneel wordt gevormd door kwalitatieve medewerkers, die stuk voor stuk een grote liefde koesteren voor eten en alles daaromheen. Onze menukaart is vakkundig en met grote zorg samengesteld, zodat iedere eter wel van bijzondere smaaksensaties kan genieten. Vleesliefhebbers, visliefhebbers, pastaliefhebbers, groenteliefhebbers, kleine eters of grote eters: u kunt bij ons zorgeloos uw favoriete gerechten bestellen. Uit eten in Kaatsheuvel? Dat doet u bij ons!

Uit eten met kinderen
Uit eten met kinderen? Dat is bij ons geen probleem! In onze kindvriendelijke locaties kunt u heerlijk voor- en natafelen en van elkaars gezelschap genieten, terwijl de kinderen zich vermaken in de speelkamer.

Onbezorgd genieten

Een avond uit eten gaan moet voor u als gast zorgeloos verlopen, zodat u nergens aan hoeft te denken. Grill-ig Tapas en A la carte wil haar gasten verblijden met deze zorgeloosheid in combinatie met een veelzijdig aanbod van heerlijk eten. Wilt u lekker eten in Kaatsheuvel of in de omgeving van Tilburg? Bent u net naar de Efteling geweest en wilt u de kinderen nog even verwennen met een heerlijke maaltijd? Kom dan gezellig bij ons langs om er samen met ons een top avond van te maken!

 

Bekijk hier ons A La Carte menu »