Locaties

Klik op een foto voor een sfeerimpressie van het betreffende restaurant

Restaurant Grill-igfoto foto fotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofoto

Grill-ig Kaatsheuvel

Horst 1
5171 RA Kaatsheuvel
T: 0416-744083

Kom gezellig met uw vrienden, familie of collega's informeel,
bourgondisch genieten van onze uitgebreide tapas en à la carte
kaart.

Grill-ig Tilburg

Heuvel 18
5038 CN Tilburg
T: 013-2070696

Ideaal voor gezinnen met kinderen! De ouders kunnen heerlijk
op hun gemak voor- en natafelen en van elkaars gezelschap
genieten, terwijl de kinderen zich vermaken in de speelkamer.

Grill-ig Kaatsheuvel

Avondvullend bourgondisch genieten van onze heerlijke Tapas hapjes...keuze uit meer dan 100 verschillende kleine internationale gerechtjes.

Ook voor een lekker a la carte diner bent u bij grill-ig van harte welkom. Na een bezoek aan de Efteling genieten van een lekker gerecht van de kaart of uitgebreid genieten van een 3- of 4-gangen diner met uw familie, vrienden, collega's of zakenrelaties. Voor iedere gelegenheid klein of groot bent u van harte welkom.


's Zomers kunt u plaats nemen op ons zonovergoten terras met prachtig uitzicht op de historische Molen in het hart van Kaatsheuvel, maar tijdens koude avonden kunt u binnen lekker opwarmen bij onze sfeervolle openhaard.


Tapas en à la carte Grill-ig Tilburg

Lunchen, borrelen, dineren in Tilburg. Onbeperkt bourgondisch genieten van internationale kleine gerechten, dat doet u bij Grill-ig Tilburg. Samen met vrienden, collega's of het hele gezin genieten, terwijl u luncht, borrelt of dineert in een sfeervolle en gezellige omgeving. Grill-ig Tilburg is een franchise van Grill-ig Tapas en A la carte in Kaatsheuvel. 

Grill-ig Tilburg is van alle gemakken voorzien. Zo kunt u niet alleen binnen genieten van de ruime keuze van onze menukaart, maar is het ook mogelijk om buiten op ons zonovergoten terras te lunchen, borrelen of dineren. Aan het winkelen in het centrum van Tilburg? Geef uw voeten dan even rust en geniet van een kopje koffie met een gebakje.

 

Internationaal genieten
Niet alleen voor volwassenen is er genoeg keuze als het gaat om internationale gerechten, ook voor kinderen biedt Grill-ig Tilburg volop mogelijkheden. Het menu bevat smakelijke en diverse internationale tapasgerechten en à la carte gerechten, waardoor er voor het hele gezin genoeg te smikkelen valt. Zo vindt u op onze menukaart maar liefst 100 verschillende hapjes: kleine bordjes variërend van vlees- en visgerechten tot aan uitgebreide desserts om uw diner mee af te sluiten. Met elk seizoen een wisselende kaart, wordt genieten wel heel gemakkelijk!

Uit eten met het hele gezin
Bij Grill-ig’ Tilburg is het voor kinderen een paradijs: lekker eten en spelen in de speelruimte. Zelf genieten van onze lekkernijen, de sfeer en het gezelschap en de kinderen vermaken zich in de speelruimte.