Tapas en à la carte Grill-ig Tilburg

Lunchen, borrelen, dineren in Tilburg. Onbeperkt bourgondisch genieten van internationale kleine gerechten, dat doet u bij Grill-ig Tilburg. Samen met vrienden, collega's of het hele gezin genieten, terwijl u luncht, borrelt of dineert in een sfeervolle en gezellige omgeving. Grill-ig Tilburg is een franchise van Grill-ig Tapas en A la carte in Kaatsheuvel. 

Grill-ig Tilburg is van alle gemakken voorzien. Zo kunt u niet alleen binnen genieten van de ruime keuze van onze menukaart, maar is het ook mogelijk om buiten op ons zonovergoten terras te lunchen, borrelen of dineren. Aan het winkelen in het centrum van Tilburg? Geef uw voeten dan even rust en geniet van een kopje koffie met een gebakje.

Internationaal genieten
Niet alleen voor volwassenen is er genoeg keuze als het gaat om internationale gerechten, ook voor kinderen biedt Grill-ig Tilburg volop mogelijkheden. Het menu bevat smakelijke en diverse internationale tapasgerechten en à la carte gerechten, waardoor er voor het hele gezin genoeg te smikkelen valt. Zo vindt u op onze menukaart maar liefst 100 verschillende hapjes: kleine bordjes variërend van vlees- en visgerechten tot aan uitgebreide desserts om uw diner mee af te sluiten. Met elk seizoen een wisselende kaart, wordt genieten wel heel gemakkelijk!

Uit eten met het hele gezin
Bij Grill-ig’ Tilburg is het voor kinderen een paradijs: lekker eten en spelen in de speelruimte. Zelf genieten van onze lekkernijen, de sfeer en het gezelschap en de kinderen vermaken zich in de speelruimte. 

Opening
Vanaf september zijn wij dagelijks geopend van 10.00 tot 23.00 uur. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws en de openingsdatum.

Reserveren
U kunt nu alvast uw reservering plaatsen vanaf 20 september.
ReserveerRestaurant Grill-ig Tilburg
Heuvelstraat 18
5038 CN Tilburg

T: 013-2070696
E-mail: tilburg@restaurantgrillig.nl

Parkeermogelijkheid op 100 meter afstand in de Pieter Vreedeplein Garage. Komt u met het OV? Treinstation Tilburg Centraal is slechts op 5 minuten lopen. Bushalte Heuvelring bevindt zich voor onze deur.