Tapas in Kaatsheuvel

Wilt u onbeperkt bourgondisch genieten van internationale kleine gerechtjes en uit eten in de omgeving van Tilburg? Dan bent u bij Grill-ig Tapas en A la carte aan het juiste adres. Wij beschikken over een à la carte kaart, waarvan u diverse vlees- en visgerechten kunt bestellen, maar we serveren daarnaast ook internationale gerechten van een uitgebreide tapaskaart met verschillende soorten gerechtjes. Geniet van hoogwaardige tapasgerechten, die met veel liefde en passie bereid worden door onze koks. Wij staan klaar om u een geweldige avond te bezorgen!

Onbeperkt bourgondisch genieten van onze internationale tapas
Vindt u het ook altijd zo vervelend dat u maar één hoofdgerecht kunt bestellen tijdens een avond uiteten? Dit concept, waarbij u kunt genieten van verschillende soorten tapasgerechtjes, zorgt ervoor dat u van alles een beetje kunt proeven. Heerlijk toch? We serveren kleine borden met internationale gerechten, zoals een bordje met zuurkool en speklapjes, huisgemaakte varkenshaas saté of een lekker biefstukje. Er staan ruim 100  verschillende gerechten op onze tapas kaart, die we elk seizoen aanpassen. U kunt dus ten alle tijden afwisselende tapas gerechten bij ons bestellen!

Dineren op het terras
Grill-ig Tapas en A la carte is van alle gemakken voorzien. Zo kunt u niet alleen binnen genieten van de ruime keuze van onze menukaart, maar is het ook mogelijk buiten te dineren. U kunt op ons zonovergoten terras alle heerlijke gerechtjes proeven.

Uit eten met kinderen
Wilt u uit eten met kinderen? Ook dan is dat geen probleem. U kunt heerlijk voor- en natafelen en van elkaar genieten, terwijl de kinderen zich vermaken in de speelkamer. Tapas eten in Brabant? Welkom bij restaurant Grill-ig Tapas en A la carte!

Prijzen;
Tapas, inclusief desserts: € 28,80 p.p.
Kindertapas van 2-3 jaar: € 2,50 p.p. incusief desserts
Kindertapas van 4 t/m 7 jaar: € 9,50 inclusief desserts
Kinderen van 8 t/m 12 jaar: € 14,50 p.p. inclusief desserts

Early Tapas;
Vanaf 16.00-16.30 uur tot uiterlijk 18.45 uur hebben we een early tapas arrangement.
U betaalt dan € 24,80 p.p. in plaats van € 28,80 p.p.

Kinderen van 2 t/m 3 jaar € 2,50 p.p.
Kinderen van 4 t/m 7 jaar € 9,50 p.p.
Kinderen van 8 t/m 12 jaar € 14,50 p.p.
Zin om lekker op tijd te komen eten? reserveer dan voor de early tapas!
PS: De tafel dient uiterlijk om 18.45 uur weer beschikbaar te zijn.

 

Bekijk hier onze tapas menukaart »